Hovedinnhold

Kan ha funnet Troy

FORSVUNNET: Britiske Troy Simpson forsvant sporløst fra hjemmet sitt mandag kveld. Foto: EMPICS
FORSVUNNET: Britiske Troy Simpson forsvant sporløst fra hjemmet sitt mandag kveld. Foto: EMPICS
(VG Nett) Britisk politi skal i kveld ha funnet et dødt barn ikke langt fra hjemmet der seks måneder gamle Troy forsvant.

Denne saken handler om:

Troy Simpson har vært sporløst forsvunnet siden han forsvant fra hjemmet sitt i Smethwick i Birmingham, trolig natt til mandag.

Onsdag kveld sperret politiet av et område ikke langt fra boligen der gutten forsvant.

Ifølge politiet er det avsperrede området åstedet for en kriminell handling. Polititeknikere var i gang med undersøkelser på stedet.

Det døde barnet som er funnet er ikke identifisert, men politiet ser på funnet som et mistenkelig dødsfall, melder BBC.

Politiet i britiske West Midlands har jobbet intenst de siste dagene for å finne lille Troy. Savnet-alarmen ble utløst på morgenen tirsdag da Troys bestemor fant at barnebarnet ikke lå i sengen sin som han pleide.

To menn og to kvinner som trolig har en forbindelse til barnet, er arrestert etter at den lille gutten forsvant. De ble alle forhørt om forsvinningen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks