Hovedinnhold

- Ed Miliband stiller som lederkandidat i Labour

HVEM BLIR DET? David Miliband, til høyre, er bookmakernes favoritt til å ta over etter Gordon Brown. Men lillebroren hans, Ed, lurer i bakgrunnen og er også et reelt alternativ. Foto: Reuters Foto:
HVEM BLIR DET? David Miliband, til høyre, er bookmakernes favoritt til å ta over etter Gordon Brown. Men lillebroren hans, Ed, lurer i bakgrunnen og er også et reelt alternativ. Foto: Reuters Foto:
Ed Miliband vil utfordre sin bror David i ledervalget i Labour, melder britisk presse.

Denne saken handler om:

Ed Miliband vil lørdag kunngjøre at han stiller som kandidat i ledervalget i Labour, skriver avisa The Times i sin nettutgave.

Miliband var energiminister i Gordon Browns regjering, mens storebror David Miliband var utenriksminister. David Miliband kunngjorde tidligere denne uka at han stiller som kandidat til partiledervervet.

Les også:Nå kan det bli brødreduell om Labour-toppen

- Mistet kontakten med velgerne

Ifølge nettstedet LabourList skal det ikke være noe vondt blod mellom de to brødrene.

- Min bror og jeg er enige om at partiet behøver et valg som er så bredt som mulig. Partiet har mistet kontakten med velgerne, og vi har mistet vår radikale snert. Vi må koble oss inn igjen og gjenvinne vår idealisme, sa Ed Miliband fredag til partifeller i hjembyen Doncaster i Nord-England.

David Miliband er regnet som favoritt i ledervalget. Det er også ventet at tidligere utdanningsminister Ed Balls vil stille som kandidat.

SAMLESIDE:Les siste nytt om Storbritannia her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks