Hovedinnhold

Brukte sju år på puslespill - siste biten manglet

HELL I UHELL: Jack Harris manglet én bit for å fullføre sitt livs største puslespill. Men nå har det ordnet seg. Foto: Fran Stothard / SWNS.COM
HELL I UHELL: Jack Harris manglet én bit for å fullføre sitt livs største puslespill. Men nå har det ordnet seg. Foto: Fran Stothard / SWNS.COM
(VG Nett) Jack Harris (86) har puslet og puslet siden 2002. Nå kommer han aldri til å bli ferdig.

Denne saken handler om:


4999 biter ligger på riktig plass på det store bordet hjemme hos pensjonisten i England. Bit nummer 5000 er sporløst forsvunnet.

86-åringen har gjennomsøkt hele huset, men den forsvunne biten var ikke å finne. Litt mer enn middels frustrerende?

- Det var fantastisk å se at han endelig var ferdig med puslespillet. Men da vi så at det manglet en bit midt i, kunne vi ikke tro at det var sant, sier svigerdatter Eve Harris til Daily Mail.

Ute av produksjon

- Han ble så skuffet da han oppdaget at en bit manglet. Det er trist. Nå blir puslespillet aldri ferdig, fortsetter svigerdatteren.

Familien har kontaktet produsenten av puslespillet, for å forsøke å få en reservebit. Men dessverre for enkemannen, er det aktuelle puslespillet gått ut av produksjon.

86-åringen er en erfaren puslespiller, men det 5000 biter store spillet ble i utgangspunktet gitt ham som en spøk til jul i 2002.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks