Hovedinnhold

Russland rystet etter brutale tenåringsdrap:

- Satanistgjeng drepte fire jevnaldrende og spiste dem

(VG Nett) De fire russiske tenåringene skal ha blitt tvunget til å drikke seg fulle før de ble drept med en serie knivstikk.

Denne saken handler om:

De brutale drapene fant sted i den russiske byen Jaroslavl 250 kilometer nordøst for Moskva i sommer. De fire ofrene - tre jenter og en gutt - forsvant i juni med to dagers mellomrom.

De ble alle funnet ille tilredt i en hule like ved en gangsti i august, skriver den russiske avisen Komsomoskaja Pravda.

- Satanistmiljø i vekst

Åtte menn (19) som skal ha tilknytning til byens satanistmiljø er siktet i saken, mistenkt for å først ha tatt livet av ungdommene med 666 knivstikk og for å ha spist flere kroppsdeler.

I asken fra et bål like ved stedet der tenåringene ble funnet fant politiet blant annet menneskehår som trolig stammer fra ett av ofrene.

De fire ofrene skal i likhet med 19-åringene ha hatt tilknytning til satanistmiljøet, som skal være i sterk vekst i Jaroslavl.

De fire siktede mennene er også mistenkt for flere andre grove forhold. Blant annet skal de ha gravd opp et kvinnelik fra en lokal kirkegård i 2006. I 2008 skal den samme gjengen ha drept og spist en katt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks