Hovedinnhold

Rottweiler drepte baby

Moren hadde lagt sin fem måneder gamle baby i barnevognen utenfor huset. Familiens rottweiler som skulle vokte datteren hoppet opp i barnevognen og bet henne til døde.
Tragedien skjedde i den tyske byen Stralsund. Moren trodde babyen sov trygt og fikk sjokk da hun gikk ut for å se til sin fem måneder gamle datter. Babyen hadde bittskader i hodet og på halsen og livet stod ikke til å redde.

Rottweileren ble avlivet av en veterinær. En mulig årsak til angrepet kan være at rottweileren var sjalu på den lille babyen.

Moren ligger på sykehus med alvorlig sjokkskade.

Seksåring drept

I Belgia ble en seks år gammel jente angrepet og bitt i hjel av tre rottweilere da hun lekte i en park i helgen.

For tre måneder siden ble en trebarnsmor drept av sin egen rottweiler i en by nord for Berlin. Hun hadde forsøkt å stoppe hunden som løp etter en liten jente som var på vei hjem fra skolen i følge Aftonbladet.

Rottweiler populær i Norge

Rottweileren er en av verdens sterkeste hunder og brukes ofte som vakthund.
Tall fra Norsk Kennel Klub for 1998 viser at Rottweileren ligger på en tiende plass over de 20 mest populære hunderasene i Norge.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks