Hovedinnhold

William og Harry minnes Diana

<p>SØNNENE: Prinsene William (t.v.) og Harry under en markering i Frankrike tidligere i år til minne om et slag under første verdenskrig.</p>

SØNNENE: Prinsene William (t.v.) og Harry under en markering i Frankrike tidligere i år til minne om et slag under første verdenskrig.

Foto: Philippe Huguen, AP
Prinsene William og Harry deltar onsdag i en markering i London i forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død.

Denne saken handler om:

Markeringen finner sted i en minnehage som er anlagt ved Kensington Palace, hvor Diana, kronprins Charles og deres to sønner bodde da Diana fortsatt var en del av det britiske kongehuset.

Her skal de to prinsene møte representanter for veldedighetsorganisasjoner som Diana støttet. William og Harry skal også møte en gartner som jobbet ved slottet, og som ble Dianas venn.

Les også: Snakker ut om siste telefonsamtale med Diana i ny dokumentar

Diana ble skilt fra Charles i 1996. 31. august 1997 omkom hun i en bilulykke i en veitunnel i Paris.

Ingen offentlige arrangementer er planlagt på selve 20-årsdagen for dødsfallet torsdag.

Se den eksklusive filmen som inneholder hittil ukjente videoopptak med prinsesse Diana, hvor hun kommer med utrolige og oppsiktsvekkende uttalelser. Et dysfunksjonelt ekteskap, og Charles’ utroskap til Camilla Parker Bowles, står sentralt. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks