Hovedinnhold

Paris-terroristene kan ha planlagt å angripe belgisk atomkraftverk

<p>PARIS-TERRORISTENE: Belgiske etterforskere tror nå at terroristene som stod bak angrepene i Paris, også planla et angrep i Belgia.</p>

PARIS-TERRORISTENE: Belgiske etterforskere tror nå at terroristene som stod bak angrepene i Paris, også planla et angrep i Belgia.

Foto: VG
Ifølge etterforskere skal en belgisk atomforsker ha blitt videoovervåket.

Etterforskere i Belgia har nylig kommet over timeslange videofilmer av en høytstående atomforsker hjemme hos en av terroristene bak Paris-terroren. Opptakene er gjort ved forskerens eget hjem, og er tydelig tatt uten hans viten, skriver dailymail.com

Nå blir det spekulert i om dette var nok en plan fra gruppen som tok livet av 130 mennesker i Paris fredag den 13. november i fjor. 

Opptakene var visstnok et ledd i en omfattende granskning for et større angrep mot atmokraftverk i Belgia melder den belgiske avisen La derniere heure

Filmen ble funnet i forbindelse med en større utredning som følge av Paris-terroren, men hverken aktoratet eller etterforskerne vil avsløre atomforskerens identitet av opplagte sikkerhetsmessige hensyn.

I følge avisen var kameraet plassert i buskene utenfor atomforskerens hus, og har til sammen opptak på omkring ti timer.

Opptakene er ikke tidsstemplet er og det er derfor fremdeles uklart om de er gjort før eller etter terrorangrepene i Paris. Etterforskningen fortsetter i Belgia.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks