Hovedinnhold

Mer enn 20 døde etter bombeangrep i Pakistan

(VG Nett) En terrorbombe i byen Charsadda har drept mer enn 20 mennesker og skadet langt flere.

Denne saken handler om:

Bilbomben gikk av i tett trafikkert område, og det er meldt om flere døde. Angrepet skal ha skjedd i nærheten av et travelt markedsområde.

I følge BBC er minst 20 drept og omlag 50 skadd etter angrepet. Mange av de overlevende måtte bli kjørt med ambulanse til sykehuset i Peshawar, mer enn 40 km unna.

Distriktspolitisjef Mohammed Riaz Khan sier til CNN at han var i ferd med å forlate området da bomben gikk av, og at terroraksjonen muligens var rettet mot ham selv.

Ingen har tatt ansvar

Ingen har så langt tatt på seg ansvaret for bomben, og det er heller ikke klart om det er snakk om en selvmordsbomber. Eksplosivene skal ha vært plassert i en bil. Flere bygninger og biler skal være rasert.

Charsadda ligger omtrent tre mil nord for Peshawar, som ble rammet av en svært kraftig bombe for kort tid siden, der over 60 kvinner og barn ble drept.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks