Hovedinnhold

- Flere drept i angrep på politistasjon i Nigeria

Minst 14 mennesker mistet livet da væpnede menn angrep en politistasjon i Gombe nordøst i Nigeria, ifølge vitner.

Denne saken handler om:

Angrepet skjedde natt til lørdag.

- Jeg har sett minst 14 døde personer i og rundt politistasjonen, sier en innbygger i Gombe som bor like ved politistasjonen.

Fredag ble det meldt at også et fengsel ble angrepet i Gombe. Gjerningsmennene skal ha kastet bomber inn i bygningene og skutt med automatvåpen.

Det kom også meldinger om at minst fem personer var drept etter at væpnede menn angrep en moské i storbyen Kano. Gjerningsmennene kjørte motorsykler opp mot moskeen og åpnet deretter ild mot flere grupper av troende som sto utenfor.

Politiet mener den islamistiske gruppen Boko Haram står bak angrepene. Gruppen har de siste månedene tatt på seg ansvar for en rekke blodige angrep i landet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks