Hovedinnhold

Mann reddet fra brannblokken etter flere timer

Flere av beboerne lente seg ut av vinduene i blokken under brannen. En asiatisk mann i 50-årene ser ut til å ha blitt reddet på mirakuløst vis.

Denne saken handler om:

Da blokken sto i brann onsdag morgen, brukte mannen en genser til å vinke med ut av vinduet, tilsynelatende for å få oppmerksomhet.

Flere timer senere ble han avbildet sammen med mange brannmenn som frakter ham ut av den brennende bygningen.  

Bakgrunn: Tolv døde etter storbrann i London

Tolv mennesker er så langt bekreftet døde etter brannen, som skal ha startet i andre etasje like etter midnatt natt til onsdag. Over 200 brannfolk og 40 brannbiler kjempet mot flammene i timesvis. 

Onsdag kveld var det fremdeles flammer i de nederste etasjene i bygningen, og det veltet røyk ut av blokken. 

Ahmed (60) savner fem etter London-brann: – Den verste dagen i mitt liv

Vitner forteller om barn som ble kastet ut av vinduene i branninfernoet. 69 beboere ble sendt til seks forskjellige sykehus, og 18 av de er kritisk skadet som følge av brannen. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks