Hovedinnhold

Jade (6) bitt til blods av collie

(VG Nett) Jade Maher Bastos skulle bare hilse på hunden da den angrep henne rett i ansiktet.


- Jeg ble veldig redd da blodet sprutet fra ansiktet mitt, sier hun fra sykesengen.

Sekåringen elsker dyr og aller mest hunder. Hun trodde hun kjente collien Ludde som kom til skolegården hennes i svenske Bromma.

- Jeg har gitt hunden klem flere ganger tidligere. Men denne gangen gikk det ikke, sier jenta til Aftonbladet. Nå ligger hun med brukket neseben og store bittskader i ansiktet på Astrid Lindgrens barnesykehus i Solna.

Hunden var med sin eier som skulle hente et barn på skolen. Den var i bånd og eieren holdt fast i båndet da Jade ville hilse på collien.

- Jeg holdt først fram hånden slik at den kunne komme fram og hilse. Først slikket den hånden min og da klappet jeg den på ryggen. Men da jeg skulle bøye meg ned og klemme den bet den meg i ansiktet, forteller seksåringen.

Skolens rektor har politianmeldt hundens eier, som ifølge avisen er svært fortvilet over hendelsen.

Collien ble straks brakt til veterinær for å undersøkes. Den har nå på seg munnkurv når den er ute. Om politiet krever den avlivet blir den det, sier eieren til avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks