Hovedinnhold

Utførte oralsex på bursdagsgjestene

(VG Nett) Det ble litt av en bursdagsfeiring for den italienske jenta som fylte 18. Gjestene fikk oralsex, og hun havnet på sykehuset for pumping.

Denne saken handler om:

Den italienske jenta som fylte 18 år, ville takke sine bursdagsgjester på en litt spesiell måte. Hun ville nemlig utføre oralsex på sine mannlige gjester, skriver den italienske avisen Gazzettina.it.

Det var ingen som protesterte mot «gaven» fra bursdagsjenta. Men gleden ble likevel kortvarig. Etter å ha utført oralsex på atten personer i rommet, begynte hun imidlertidig å føle seg dårlig.

Jenta hadde også drukket mye i forkant.

- Hun var helt i ekstase, og ropte hele tiden «Jeg har fylt 18 år, nå kan jeg gjøre hva jeg vil», sier en av gjestene til avisen.

18-åringen ble fraktet til sykehuset hvor hun måtte pumpes.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks