Hovedinnhold

Mattelærer innrømmer katetersex

Den 33 år gamle kvinnelige mattelæreren skulle ha ekstraundervisning med fem elever i 13-14-årsalderen. Det endte med «sex-gangen».

Denne saken handler om:

Det store samtaleemnet i Italia for tiden er den alternative matteundervisningen på Segatini-skolen utenfor Milano, som ble avslørt i slutten av forrige uke.

En kvinnelig gymlærer avslørte sin kollega da hun kom inn i et av skolens klasserom etter arbeidstid - og fant sin kollega splitter pine naken ved kateteret sammen med fem unge menn i den begynnende pubertet.

Ifølge italienske aviser skal læreren ha hatt oralsex med en av elevene, mens de andre sto rundt og onanerte i takt.

Nå har læreren åpnet munnen, denne gang for å kommentere saken: -Jeg var for svak, og reagerte ikke som jeg skulle på deres dårlige oppførsel...

Det var nemlig en av elevene som begynte å spørre om lærerens sexliv, og dermed ble plutselig ekstratimen til sextratimen.

Nå ber læreren innstendig om at hennes identitet ikke blir avslørt.

- Da må jeg flytte. Mine omgivelser vil aldri tilgi meg, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks