Teori: Prostituert satte heroinoverdose på Google-sjef

Den prostituerte kvinnen skal ha drukket opp vinen sin og
dratt, etter at hun angivelig satte den dødelige dosen.

Mona Byrkjedal
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

SIKTET: Alix Catherine Tichleman (26). Foto:SANTA CRUZ POLICE,

Politiet mener luksusprostituerte Alix Catherine Tichleman (26) ga en heroindose til Google-direktør Forrest Timothy Hayes (51) i november i fjor, skriver Time.

De to skal ha vært sammen på Google-sjefens luksusyacht i Santa Cruz i California.

Et overvåkningskamera montert inne i båten skal vise hvordan Hayes lider og mister bevisstheten. Men Tichleman gjorde ingenting. Hun hjalp ham ikke og ringte heller ikke etter ambulanse.

Hun skal i stedet ha samlet tingene sine, drukket opp et glass med vin før hun dro ned persiennen i vinduet og forlot stedet. På vei ut skal hun ha tråkket over hans døde kropp.

Hayes ble funnet død morgenen etter, ifølge San Jose Mercury News.

- Hun viste ingen respekt for ham. Hun forsøkte bare å skjule sporene sine, sier sjef i Santa Cruz-politiet, Steve Clark, til Daily Mail.

Hayes var en av direktørene i Google og har tidligere jobbet i teknologiselskap som Sun Microsystems og Apple. Fembarnsfaren skal ha vært sammen med 26-åringen før den angivelige drapsnatten, mener politiet.

- De avtalte via e-post og tekstmeldinger, sier Clark til KION.

Den luksusprostituerte kvinnen ble fredag arrestert for å ha satt et dødelig heroin-skudd, og deretter ha dratt fra stedet. Politiet har siktet henne for forsettlig drap, bevisforspillelse og for å ha vært i besittelse av narkotika.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder