TWITTERKRIG: Donald Trump og Ted Cruz har vært i tottene på hverandre under i kampen om den republikanske nominasjonen. Foto: Thomas Nilsson VG

Trump angrer ufin Twitter-melding

Det er ikke ofte Donald Trump angrer eller innrømmer feil, men nå sier han at han ikke burde delt et lite flatterende bilde av Ted Cruz' kone i sosiale medier.

  • NTB
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Trump ligger best an i kampen om den republikanske nominasjonen, men meningsmålingene viser svak oppslutning blant kvinnelige velgere.

Han har også fått kritikk fra flere hold etter at han sa at kvinner som tar abort, bør straffes hvis det blir ulovlig. Han gikk siden bort fra den uttalelsen.

Ufine meldinger

Kampen mellom mangemilliardæren og hans hovedmotstander, Ted Cruz, har til tider vært både personlig og ufin.

Et lavmål kom da en gruppe som er mot Trump, avdekket en plakat der de gjenga et bilde av Trumps modellkone Melania i nettoen.

Trump i trøbbel: Rådgiver siktet for overfall

Cruz benektet å stå bak plakaten, som hadde teksten «Møt Melania, din neste førstedame». Som svar videresendte Trump en Twitter-melding med et lite flatterende bilde av kona til Cruz.

Angrende synder

I en annen Twitter-melding truet han med å «spill the beans» (avsløre hemmeligheter, på godt norsk) om Cruz' kone Heidi.

Nå angrer Trump på at han videresendte bildet.

– Ja, det var en tabbe. Hadde jeg fått muligheten igjen, ville jeg ikke sendt det, sier Trump i et intervju med New York Times. (NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder