Krasjet under intimbarbering

(VG Nett) Den kvinnelige bilføreren ville pynte seg for kjæresten, men krasjet da hun friserte bikinilinjen mens hun kjørte.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Den 37 år gamle kvinnen satt bak rattet da bilen hennes krasjet inn i en pickup som senket farten før et veikryss. Ifølge Florida Highway Patrol var årsaken til at de to bilene kolliderte nær Key at den kvinnelige føreren av den ene bilen friserte bikinilinjen mens hun kjørte.

- Hun har forklart at hun skulle treffe kjæresten sin og ønsket å være klar til besøket, forteller trafikkbetjent Gary Dunick til CBS News.

Tre personer, en mann og to kvinner, fikk lettere skader i ulykken.

Eksmannen holdt rattet

Kvinnen satt i bilen sammen med sin eksmann da ulykken skjedde. Mens kvinnen var opptatt med barberingen, holdt eksmannen i rattet fra passasjersiden.

Etter ulykken fortsatte de to å kjøre et stykke før de byttet plass. Da politiet stoppet det tidligere ekteparet hevdet eksmannen at han hadde kjørt hele tiden, men politiet fester ikke lit til denne forklaringen.

Ifølge politiet hadde mannen merker på brystet etter airbagen som var utløst på passasjersiden. Airbagen på førersiden løste seg aldri ut.

I tillegg til at 37-åringen er siktet for uaktsom kjøring og for å forlate et ulykkessted, hadde hun også ugyldig førerkort etter at hun nylig hadde blitt dømt for promillekjøring.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder