DREPT:  Celia Barquin Arozamena ble brutalt stukket ned og drept på en golfbane i Iowa i fjor.

DREPT: Celia Barquin Arozamena ble brutalt stukket ned og drept på en golfbane i Iowa i fjor. Foto: Luke Lu / TT NYHETSBYRÅN

Livsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane

En mann er dømt til livsvarig fengsel etter et grotesk drap på et talentfull spansk golfspiller. Ugjerningen skjedde ute på en golfbane i USA.

NTB-AFP

22 år gamle Celia Barquin Arozamena var ute og spilte i Ames, Iowa i september i fjor da hun ble angrepet i et rent bakholdsangrep midt på dagen. Drapet skjedde mens Arozamena forberedte seg til å gjøre et slag.

Den spanske jenta ble stukket gjentatte ganger med kniv. Liket ble funnet i en liten innsjø på golfbanen.

Drapsmannen var en ustabil mann (22) med en lang historie med mental sykdom. Han hadde tilholdssted på et område for hjemløse. Det lå rett ved golfbanen Coldwater Golf Links.

les også

Golfstjerne hyller drept golftalent

Colling Richards godtok i juni å bli dømt for overlagt drap under de mest skjerpende omstendigheter. Han vil aldri kunne bli en fri mann igjen etter at dommen ikke gir ham rett til å slippe ut igjen under noen omstendighet.

– Celia ble fratatt muligheten til å utvikle seg dag for dag og oppnå sine drømmer, sa Jessica Reynolds fra aktoratet fredag.

GJERNINGSMANNEN: Collin Richards bodde på et sted for hjemløse i umiddelbar nærhet til golfbanen hvor han begikk drapet. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder