DØDE: Teknikere jobber med å finne levningene etter mennesker som mistet livene sine i de store buskbrannene i California. Her i Paradise torsdag. Foto: Noah Berger / AP/ TT NYHETSBYRÅN

65 bekreftet døde - over 600 savnet i California

65 personer er bekreftet omkommet og over 600 personer er meldt savnet i den dødeligste brannen i Californias historie, opplyser lokale myndigheter.

Ytterligere sju personer ble torsdag bekreftet døde etter Camp-brannen nord i California, opplyste sheriff Kory Honea i Butte County på en pressekonferanse torsdag kveld, ifølge CNN.

Dermed er dødstallet etter Camp-brannen oppe i 63, mens det også er funnet minst to omkomne etter skog- og gressbrann i sørlige California - totalt 65 personer.

les også

Dramaet i California: Tre hissige skogbranner herjer samtidig

De utbrente områdene nord i delstaten gjennomsøkes av teknikere, rettsmedisinere og likhunder. 9700 hjem er ødelagt, ifølge AP

Antallet savnede etter brannen, ifølge NBC News 631, er en stor oppjustering fra onsdag, hvor myndighetene meldte om 130 savnede.

Ifølge CNN står noen navn på listen flere ganger, og det er ikke sikkert om det er snakk om duplikater. Ifølge myndighetene er det vanskelig å vite sikkert hvor mange som er savnet, siden flere kan ha evakuert og fordi mobildekningen er ustabil etter brannen og mange ikke kan nås.

les også

Fotograf i flammene i California: – Det var som å være i helvete

– Det er mange som har flyktet, og vi finner mange som ikke vet at vi leter etter dem, sier Honea.

Over en fjerdedel av innbyggerne i den nedbrente byen Paradise som hadde 27.000 innbyggere er eldre, og mange av de savnede er mennesker over 65 år.

Sheriffen har bedt slekninger av de savnede om å melde seg til sheriff-kontoret i Oroville så de kan samle DNA-prøver som kan sammenlignes med levningene de finner i ruinene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder