FARLIG: Leoparden er vakker å se på under kontrollerte forhold, men den kan også drepe mennesker. Dette er ikke leoparden som ble drept i India. Foto:Lakruwan Wanniarachchi,Afp

Kvinne skal ha drept leopard som angrep henne

Kamla Devi (56) fikk flere bitt, kutt og brudd i løpet av kampen som varte i en halv time. Til slutt sier hun at leoparden måtte gi tapt.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Jeg trodde jeg skulle dø men jeg mistet ikke tålmodigheten og motet, sa Devi ifølge BBC.

56-åringen skal ha blitt angrepet søndag da hun skulle frakte vann fra en kanal til eiendommen sin nær Uttarakhand i Rudraprayag-distriktet i India.

Etter å ha blitt dyttet over ende av leoparden som gjemte seg i noen busker, begynte den 56 år gamle kvinnen å slå løs på dyret med en liten spade og en sigd som hun hadde med seg, skriver avisen.

– Jeg sloss ansikt til ansikt med dyret i nesten en halv time. Etter hvert forsto jeg at dyret var dødt, har hun sagt fra sykesengen.

Leger skal ha vært forundret over at Devi overlevde leopardangrepet.

– Hun hadde to brudd i høyre hånd og ett i den venstre. Hun hadde også dype sår i hodet og bena. Det er bitemerker over hele kroppen hennes, uttalte legen Abdul Rahul som har behandlet kvinnen.
Ifølge India Today gikk Devi en kilometer etter angrepet for å skaffe hjelp. Nettstedet skriver også at hun måtte få over 100 sting på sykehuset.
Etter at leoparden angrep Devi skal den, ifølge den indiske avisen, har løpt av gårde. Senere ble den funnet død like utenfor landsbyen der kvinnen bor.

Den siste uken har leoparder drept en kvinne og skadet en annen i det samme området.
Dette er ikke første gang en leopard angriper mennesker i India. I 2012 ble en mann skalpert av en leopard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder