INNSPILLING: Her poserer Steven Spielberg under filminnspillingen av Jurassic Park i 1993. Foto: Skjermdump Facebook,

La ut bilde fra Jurassic Park-innspilling: Lurte folk til å tro at Spielberg hadde drept dinosaur

Da Jay Branscomb la ut et bilde av Steven Spielberg poserende med en «død» dinosaur raste internettbrukere. Han lurte dermed folk til å tro at regissøren hadde drept en art som ble utryddet for 66 millioner siden.

Anja Elen Eikenes
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Et gammelt bilde fra innspillingen av Jurassic Park ble publisert på internett av Jay Branscomb som en spøk, skriver DailyMail.

Trodde dinosauren var ekte

På bildet poserer den populære regissøren Steven Spielberg med dinosauren Triceratops som ligger på bakken. I en tekst under bildet står det:

«Skammelig bilde av en fornøyd jeger som poserer ved siden av en Triceratops som han nettopp har slaktet. Vennligst del dette slik at verden kan navngi og vanære denne forferdelige mannen.»

Det tok ikke lang tid før publikum så at det var et bilde av Steven Spielberg, regissøren av dinosaurfilmen Jurassic Park fra 1993. Ikke alle forsto humoren til mannen bak spøken, og trodde at bildet var av en ekte dinosaur.

Under kommentarfeltet er den en person som har skrevet «Det er Steven Spielberg, regissøren av Jurassic Park.»

Det hjalp tydeligvis ikke, for under der igjen kommenterer en annen «Jeg bryr meg ikke om hvem han er, han skulle ikke ha skutt det dyret.»

Delt over 30.000 ganger

En annen sier at Spielberg har handlet helt umenneskelig for å ha drept en dinosaur som har vært utryddet i 66 millioner år.

Til nå har innlegget blitt delt mer en 30.000 ganger, og fått 5.000 kommentarer.

Spøken skal ha referanse til Kendall Jones (19) som la ut bilder på Facebook poserende med truede dyrearter hun har jaktet på og drept.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder