VILLKATT: Dette er en puma som lever i USA. Bildet er fra 2014 og viser en puma som nærmer seg et viltkamera i Griffith park ved Los Angeles, og er ikke den som skal ha angrepet gutten i Aspen. Foto: REUTERS

Mor kjempet mot puma for å redde sønnen

En kvinne måtte fredag kjempe for å få vridd hodet til sin fem år gamle sønn ut av gapet på en puma ved det populære skistedet Aspen.

  • NTB

Artikkelen er over tre år gammel

Femåringen er innlagt ved Denver hospital med dype sår i ansiktet, hodet og nakken.

Ifølge amerikanske medier, blant annet CNN, lekte gutten ute sammen sin eldre bror da moren hørte skrik.

– Moren har fortalt at da hun kom ut i hagen så hun pumaen som satt bøyd over den fem år gamle gutten og bet ham i hodet. Deretter tok hun tak i en labb med venstrehånden og brukte høyrehånden til å dra opp kjeften på dyret, sier visesheriff i Pitkin County i Colorado, Michael Buglione.

Kvinnen hadde bitemerker på hånden og kloremerker på beinet. Pumaen som er antatt å være rundt to år gammel, stakk av etter hendelsen.

Denne uken inntraff en annen dyretragedie da en alligator angrep og dro vekk Lane Graves (2) da han var på ferie med familien på et Disney-hotell i Orlando. Søkemannskaper saumfarte området i flere dager, før toåringen til slutt ble funnet død.

– Ord kan ikke beskrive sjokket og sorgen familien går gjennom etter tapet av vår sønn, sier foreldrene Matt og Melissa Graves i en uttalelse, ifølge Daily Mail.

Mer om

  1. Dyr
  2. USA

Flere artikler

  1. Lane (2) ble drept av alligator

  2. Drepte puma med bare hendene

  3. Far forsøkte desperat å befri sønnens hode fra alligatormunnen

  4. Syklist døde etter puma-angrep i USA

  5. Disney World kjemper mot alligatorer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder