RYKKET UT TIL BRANN: Politiet gjorde et grusomt funn da de kom til huset som brant i Riverside

Politimann drepte tre og kidnappet tenåringsjente

Austin Lee Edwards ble skutt og drept på rømmen. Han er mistenkt for trippeldrap og kidnapping av en tenåringsjente han lurte ved å utgi seg for å være en annen.

Publisert:

Det var fredag politiet i Riverside i California rykket ut til meldinger om en kraftig husbrann. Samtidig kom det meldinger fra publikum om en ung jente som så ut til å være i trøbbel mens hun gikk inn i en rød personbil noen hus bortenfor. 

Da brannvesenet ankom huset fant de tre døde personer  rett innenfor inngangen, og det ble raskt slått fast at de tre var drept. 

Ofrene var Mark Winek (69) og kona Sharie Winek (65), og deres datter Brooke Winek (38). 

Politiet fant tidlig ut at den unge jenta publikum hadde ringt inn nødsamtaler om var en tenåring som bodde i huset hvor de tre ble funnet drept, skriver Riverside-politiet på sine hjemmesider.

De fant også ut at mannen som var med henne og kjørte den røde bilen var 28-årige Austin Lee Edwards, som kom fra North Chesterfield i Virginia, på den andre siden av landet. 

MISTENKT FOR TRIPPELDRAP: Politimannen Austin Lee Edwards, som ble skutt på flukt fra politiet i California.

Noen timer senere ble denne bilen observert i San Bernardino fylke, i byen Kelso. Edwards avfyrte skudd mot politiets beredskapsgruppe SWAT og ble selv drept da de svarte.

Den 15-årige jenta ble reddet og kom uskadet fra den dramatiske politijakten og den blodige avslutningen på den.

Politiet mener Edwards drepte de tre i huset før han kidnappet 15-åringen. Edwards hadde jobbet som politi i Henrico fylke i Virginia i januar i år. 28. Oktober sluttet han i jobben, men årsaken er ikke kjent. Kort tid etter fortsatte han som politimann i Washington County i Virginia, skriver CBS. Det skal ikke ha vært noen anmerkninger på 28-åringen. 

Riverside-politiet tror Edwards møtte den 15-årige jenta gjennom såkalt «catfishing», ved at han utga seg for å være en annen. 

– Han utviklet et forhold til henne hvor de utvekslet tekstmeldinger og sannsynligvis ringte hverandre. Han klarte å få tak i personlig informasjon, og hennes adresse, sier politibetjent Ryan Railsback i Riverside-politiet. 

Edwards skal ha kjørt helt fra Virgina til Riverside hvor han gjennomførte de grusomme drapene. 

– Dette er nok en påminnelse om at det finnes «rovdyr» på nettet som jakter på barna våre, sier politisjef Larry Gonzalez.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no