OVERRASKELSE: Den lille koalabjørnen Alfred krabber ut av kvinnens veske. Foto: Robyn Taylor-Ward/AFP/Getty Images

Da politiet stoppet kvinnen fant de denne lille krabaten i vesken

Politiet i Brisbane i Australia fikk seg litt av en overraskelse da de på mandag ransaket en kvinne.

Artikkelen er over tre år gammel

Kvinnen, som ble stoppet av politiet i Queensland på grunn av utagerende oppførsel, ble spurt av politiet om hun hadde noe å skjule. Da fikk de seg en overraskelse av høy koalitet: Hun fortalte at det lå en liten koala i vesken hennes.

– Uten å tro sine egne ører, åpnet politibetjentene vesken, og fant denne nydelige gutten, skriver politiet i en pressemelding, ifølge avisen The Guardian.

– Det er mange ganger noe skjer for første gang i jobben vår, og denne kvelden var en av dem for disse politibetjentene, skriver politiet videre.

Ikke gå glipp av denne: Jaget av elg - klatret opp i lyktestolpe

Kvinnen fortalte at hun fant koalaen på lørdag, og hadde beholdt den siden da. Hun hevdet hun passet på den, etter å ha funnet den langs en motorvei.

KLARER SEG: Koala Alfred klarer seg fint, men var litt dehydrert da han ble funnet. Foto: Robyn Taylor-Ward/AFP/Getty Images

Koalabjørnen, som har fått navnet Alfred, er i god behold, om enn noe dehydrert, ifølge politiet. Han skal være rundt seks måneder gammel.

I Australia er det ulovlig å ha koalaer som kjæledyr. Kvinnen ble sendt til politistasjonen, mens lille Alfred ble sendt til en dyrehospital.

– Han har fått i seg væske, men det går bra og han vil om kort tid bli sendt til et pleiehjem, sier talsperson Michael Beatty i organisasjonen RSPCA ifølge nyhetsbyrået AP.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder