MØTTE I RETTEN: TATT FOR STRAND-SEX: Vince Acors (t.v.) forlater retten i Dubai der han 2. september møtte, anklaget for å ha hatt sex i offentligheten med Michelle Palmer. Foto: Reuters

Briter straffet for hyrdestund: Strandsex-paret dømt i Dubai

(VG Nett) En hyrdestund på stranden straffet seg for to briter i Dubai.

Lars Akerhaug
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Vince Acors (34) og Michelle Palmer (36) ble i dag dømt for utenomekteskaplig samleie langs strandstrendene i Dubai, melder Sky News.

Paret var ikke tilstede i retten, men anket umiddelbart gjennom sin advokat. De to nekter for å ha hatt sex, men innrømmer at de var fulle da de ble arrestert av politiet i byen 5. juli.

Les også:- Vi hadde ikke sex på stranden

Tre måneders fengsel

En lokal domstol har nå dømt strandsexparet til tre måneders fengsel, 350 dollar i bot og deportasjon etter ferdigsonet straff.

Dubai er kjent som Midtøstens finansmetropol og mange vestlige selskap har kontorer og ansatte i byen. Men samtidig er bystaten, som er en del av De Forente Arabiske Emirater, styrt av islamsk lovgivning. Det er forbudt å være offentlig beruset og å kysse hverandre i offentligheten.

Artikkelen fortsetter under bildet

HERLIG, MEN FARLIG: Det var på en av strendene langs den kunstig bygde øyen Jumeirah at de to britene skal ha hatt en hyrdestund. Strandsex er ulovlig i Dubai. Foto: Arkivfoto: Reuters

Risikerer et års fengsel

Før rettsaken hadde de to innrømmet at de var fulle, men nektet for at de hadde hatt sex. Strandsex-parets advokat har også hevdet at tekniske bevis viser at de to ikke hadde sex. Palmer, som har arbeidet i Dubai, hevder at de bare «kysset og klemte».
Les også:Strand-sex-par trygler om å få reise fra Dubai

Det er ikke tillatt å drikke i offentligheten, men alkohol er tilgjengelig for utlendinger og turister på byens mange fem-stjerners hoteller. Britene møtte hverandre på en sjampanje-buffet på hotellet Le Meridien før de endte opp på stranden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder