INTENS LETING: Tyrkiske arbeidere prøver å finne mannen som skal ha forsvunnet ned i det to meter brede hullet. FOTO: AFP PHOTO/ADEM ALTAN

- Mann slukt av hull i fortauet

(VG Nett) Her leter redningsmannskapene etter en mann som skal ha forsvunnet ned i bakken, da asfalten kollapset under ham.

  • Tim Peters
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Ifølge øyenvitner var mannen på feil sted til feil tid, da et to meter bredt hull på fredag morgen åpnet seg på Inönü Boulevard, midt i sentrum av den tyrkiske hovedstaden.

Lokalavisen Hürriyet Daily News skriver at letemannskapene på lørdag fortsatt jobbet intenst med å finne mannen.

Veien måtte stenges for både bilister og fotgjengere etter den uvanlige ulykken, men det skal ikke være meldt om andre skadde.

Lokale myndigheter hadde lørdag kveld fortsatt ikke bekreftet at en mann faktisk var savnet, og det er heller ikke kjent hva som forårsaket kollapsen.

VG Nett har tidligere skrevet om Inocenta Hernandez fra Guatemala by, som fant et tolv meter dypt synkehull under sengen sin.

Redningmannskapene på Inönü Boulevard skal, ifølge lokale medier, jobbe ut fra en teori om at det var arbeider med det uferdige T-banesystemet i byen som forårsaket ulykken, og at den savnede mannen ligger dypt begravet i grus og jord.

VGTV: Kina-landsby terroriseres av synkehull

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder