GOD KLEM: USAs tidligere president Bill Clinton gir kona Hillary en god klem mens datteren Chelsea bivåner det hele. En rekke kjente og ukjente amerikanere deltok på feiringen av Hillary Clintons 60-årsdag i New York torsdag. Foto: Reuters

Stjernespekket bursdagsfest for Hillary

Hillarys bursdagsfest bidrar til valgkampen

Elvis Costello sang bursdagssanger, skuespiller Billy Crystal var konferansier og husbonden Bill vitset om hva han skal gjøre når han blir USAs «førstemann». Og alle feiret de Hillary Clintons 60-årsdag.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Dagen ble feiret på Beacon Theatre i New York torsdag, en dag på forskudd. Clinton, som satser på å bli USAs første kvinnelige president neste år, sa at hun var ydmyk foran det som ligger foran henne.

Hun fortalte at hun blir spesielt berørt når hun møter gamle kvinner som ble født før allmenn stemmerett ble innført, og som sier at de håper å få leve lenge nok til å se henne ta over Det hvite hus.

De inviterte gjestene hadde betalt opp til 2.000 dollar, over 10.000 kroner, for å delta i feiringen, og pengene går til Hillary Clintons valgkamp.

Hun fikk store applauser da hun lovte å få en slutt på president Bushs «krig mot vitenskapen», med henvisning til presidentens syn på spørsmål på alt fra evolusjonsteorien til stamcelleforskning.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder