Diana knust

Elsket fortsatt Arne

NEW YORK (VG) Diana Ross kom aldri over skilsmissen og elsket Arne Næss jr. helt til hans død i går.

Roy Freddy Andersen
ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Det bekrefter hennes pressetalsmann i Los Angeles overfor VG. Paul Bloch har jobbet for popdivaen gjennom de mange opp- og nedturene de siste årene. I går snakket han med Diana Ross kort tid etter hun fikk den sørgelige nyheten om at eks-mannen var omkommet i en klatreulykke i Sør-Afrika.

- Jeg elsker fortsatt Arne og kommer alltid til å gjøre det, sa hun i et intervju med den britiske avisen The Express så sent som i 2002.

Ulykkelig kjærlighet

I 1999, det samme året som separasjonen var et faktum, ga hun ut albumet «Every Day Is A New Day», som handler om ulykkelig kjærlighet.

Paul Bloch, som jobber som talsmann for en rekke av de aller største stjernene i Hollywood, bekrefter at Diana Ross fortsatt hadde så sterke følelser overfor eks-mannen som hun ga uttrykk for i intervjuene.

- Det er korrekt, sier Bloch kort til VG.

Soul-dronningen Diana Ross og Arne Næss jr. giftet seg i 1986. Utover på 90-tallet skal Diana Ross' personlige problemer ha begynt å tære på forholdet. Arne Næss jr. bodde i Europa, mens hun holdt til i USA. I 1999 bekreftet Næss jr. overfor pressen at forholdet var over. Diana Ross har slitt med rusproblemer og vanskeligheter med å få karrieren tilbake på rett spor.

I 2001 ble hun innlagt på psykiatrisk klinikk og senere på avvenningsklinikk.

Natt til nyttårsaften 2002 ble hun arrestert for fyllekjøring, og saken skulle etter planen ha kommet opp for retten i Tucson, Arizona, denne uken.

Under en rettslig høring fortalte advokatene til Diana Ross at hun var klar til å endre forklaring og innrømme sine lovbrudd og de tre punktene hun kunne havne i fengsel for.

Ifølge nettsiden til BBC var Diana Ross selv ikke til stede under høringen, men vil stille selv når hun 9. februar får endelig beskjed om hvilken straff hun får.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder