SØKER: Politiet søker etter Quoirin med hunder, hittil skal de ikke ha funnet ut noe mer om hvor 15-åringen er.

SØKER: Politiet søker etter Quoirin med hunder, hittil skal de ikke ha funnet ut noe mer om hvor 15-åringen er. Foto: STR / EPA

Tenåring på familieferie savnet i Malaysia

Nora Quoirin (15) fra London ble meldt savnet søndag. Familien sier at de mistenker at det har skjedd noe kriminelt.

Hun var på ferie med foreldrene på et hotell ved Seremban, nær hovedstaden Kuala Lumpur i Malaysia, da hun forsvant.

Foreldrene oppdaget at hun var borte søndag morgen, da vinduet på rommet hennes stod åpent, skriver Sky News.

– Det er helt ute av karakter av Nora å forsvinne, sier Cathreine Cook, som er en venn av familien.

Den 15 år gamle jenta har fransk far og irsk mor, og både franske og irske myndigheter bistår familien, sier Cook. Samtidig oppfordrer hun flere til å hjelpe.

Jenta har irsk pass, men har bodd i London med foreldrene i flere år. Lokalt politi søker mandag etter den savnede 15-åringen, blant annet med hunder.

SAVNET: Quoirin forsvant fra rommet en gang før søndag morgen. Det var faren som oppdaget at hun ikke var på rommet. Foto: LUCY BLACMAN TRUST/ FAMILY / HANDOUT / LUCY BLACMAN TRUST/ FAMILY

les også

Politiet har funnet Mackenzie Lueck død

I en Facebook-post på siden til veldedighetsorganisasjonen Lucie Blackman Trust, som hjelper britiske familier som har mistet noen i utlandet, er Aisling Agnew, som er tanten til den savnede jenta, sitert.

– Nora er et barn med spesielle behov og har lærings- og utviklingshemninger som gjør henne spesielt sårbar og vi frykter for sikkerheten hennes, sier hun der, før Agnew legger til hvorfor de tror det har skjedd noe kriminelt.

– Nora ville ikke vite hvordan få hjelp og ville aldri forlatt familien frivillig. Vi anser dette som en kriminell handling.

Dette bekrefter også administrerende direktør, Matthew Searle, i Lucie Blackman Trust overfor VG.

– Jeg kan ikke si dette med sikkerhet, men det ser ut til at kriminell aktivitet har foregått - familien tror i hvert fall det, skriver han i en epost.

Han opplyser også om at det ikke har kommet noen ny oppdatering fra politiet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder