Passasjer: Vi hørte et veldig høyt skrik

UVANLIG FLYVNING: Aldri før har en baby blitt født om bord på flyselskapet Cebu Pacific Airs flyvninger. Foto: SWNS Bulls Press

Haven ble født på fly - åtte uker før termin

Den lille jenta hadde hast med å komme til verden, og ble født på et fly åtte uker før tiden.

Artikkelen er over tre år gammel

Fire timer etter at flyet hadde lettet fra den internasjonale flyplassen i Dubai med kurs for Manila, fikk Haven en «flying start» på livet.

Om bord var det tilfeldigvis to sykepleiere, som sammen med selskapets kabinpersonale bisto i den lille jentas ankomst til verden.

LES OGSÅ: Fant baby i søppelkassen på flytoalett

– Vi er glade for at både mor og datter har det bra, og vi vil berømme våre kabinansatte som håndterte situasjonen med stor profesjonalitet og effektivitet. Vi er også takknemlig til de to frivillige sykepleierne som hjalp til med å sikre at babyen ble født på en trygg måte, skriver flyselskapet på sine sider, som også opplyser at dette er første gang en baby har blitt født om bord på noen av deres fly.

– Vi hørte bare et veldig høyt skrik, og få sekunder senere var det mindre, søte skrik. Det var da vi visste at babyen var født. Kort tid etter, gikk kvinnen tilbake til setet sitt med babyen i hendene, skriver Missy Berberade Umandal i en melding på Facebook som nå går verden rundt. Hun var en av passasjerene på den uvanlige flygingen.

UVANLIG FLYVNING: Aldri før har en baby blitt født ombord på flyselskapet Cebu Pacific Airs flyvninger. Foto: SWNS Bulls Press

UVANLIG: Svensk kvinne født i 11.000 meters høyde

Flyet ble etter fødselen omdirigert for landing i Hyderabad i India for å sikre at mor og datter fikk medisinsk hjelp, siden Haven ble født åtte uker for tidlig.

For å feire fødselen, gir flyselskapet den fire dager gamle jenta en million flymil i gave, som både jenta og hennes familie kan benytte seg av.

BOR VED GARDERMOEN: Kjetil får simpelthen ikke nok av fly

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder