SAVNER EIER: Boeing 747-200-flyene med registreringsnumrene TF-ARM (til venstre) and TF-ARN parkert på flyplassen i Malaysia. Foto: Mohd Rasfan , Afp

Flyplass etterlyser eier: Savner du disse jumbojetene?

I over ett år har de Boeing 747-flyene stått forlatt på flyplassen i Kuala Lumpur. Nå etterlyser flyplassledelsen gigantflyenes eier.

  • Rune Thomas Ege
Publisert:

Myndighetene aner nemlig ikke hvem som har satt fra seg ikke bare ett, men tre Boeing 747-200F på Malaysias hovedflyplass.

Der har de stått i over ett år, mens utgiftene hoper seg opp.

- De har ikke betalt parkeringsgebyret, og hvor i all verden skal vi sende regningen? spør direktør Zainol Mohd Isa i Malaysia Airports, det lokale svaret på Avinor, overfor CNN.

Nå har han satt inn avisannonser for å jakte fly-eierne. I annonsen er det bilder av flyene, fulgt av følgende tekst:

– Hvis du ikke henter flyet innen 14 dager fra dags dato, kommer vi til å selge eller kvitte oss med flyet på annen måte, heter det i en annonse som flyplassledelsen ved Kuala Lumpurs internasjonale lufthavn har plassert i de to avisene The Star og Sin Chew Daily.

– Vi har nok plass, men at man naturligvis ønsker en løsning på saken, Isa

Flyene har tilhørt et utleieselskap som heter Air Atlanta Icelandic, men selskapet opplyser at flyene ble solgt i 2008. Siden har de skiftet hender flere ganger.

Kilde: VG/NTB

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder