bilde

Gutt (2) falt ned i 100 meter dyp brønn i Spania

En stor redningsaksjon pågår i Spania for å redde en to år gammel gutt som ramlet ned i en over 100 meter dyp brønn. Det er uklart om gutten lever.

Ulykken skjedde i landsbyen Totalan utenfor Malaga i Sør-Spania søndag.

Klokken 05:25 mandag morgen melder redningsmannskapene på Twitter at de fortsatt jobber med å få tak i gutten i bunnen av brønnen, og har at de har jobbet trettelig for å redde ham gjennom natten, men ikke har noe nytt å melde.

I ettiden natt til mandag meldte de at de hadde søkt i mange timer etter gutten med kamera.

– De operative mannskapene fortsetter å jobbe utrettelig på stedet, skriver de.

Brønnen ligger på en gård som tilhører en slektning av gutten, og flere i familien så at toåringen falt ned i den uten at de klarte å hindre det, skriver Dagbladet.

Den spanske avisen 20minutos skriver at gutten skal ha falt ned i brønnen søndag ettermiddag i 14-tiden.

Brønnen skal være mellom 100 og 150 meter dyp, og den er smal, trolig mellom 20 og 30 centimeter bred. Det gjør redningsarbeidet svært vanskelig. Ifølge spanske medier er det uklart om gutten er i live.

STOR AKSJON: Redningsmannskaper jobber nå på spreng for å redde den lille gutten. Foreløpig vet ingen om han fortsatt er i live. Foto: EMERGENCIAS 112

Lederen av det lokale brannvesenet forteller ifølge El País at familien hørte barnet gråte like etter at han falt ned, men at man nå ikke hører eller ser noen ting.

Rundt 100 personer skal være med i redningsforsøket, og mannskaper fra flere instanser er kalt inn.

Redningsmannskapene jobber nå gjennom natten for å få gutten opp av brønnen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder