MC-SARAH: Sarah Palin i motorsykkelparaden som ærer USAs krigsveteraner på Memorial Day i Washington. Foto: AP

Palin ruller inn i Washington på en Harley

Bakpå en svær Harley-Davidson deltok den republikanske politikeren Sarah Palin søndag i den årlige motorsykkelparaden for krigsveteraner i Washington.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Iført svart lærjakke, solbriller, motorsykkelhjelm og høye hæler benyttet hun veterandagen Memorial Day til å delta i motorsykkelparaden Rolling Thunder sammen med titusener av motorsyklister som ærer USAs krigsveteraner.

- Det fins ingen bedre måte å se Washington DC på enn bakpå en Harley, skrev hun i en kommentar på hjemmesiden sin.

Opptredenen førte til nye spekulasjoner om Palin planlegger å kaste seg ut i kampen om den republikanske presidentnominasjonen.

Paraden er første steg i en busstur hun skal foreta til en rekke steder på USAs østkyst som til slutt ender i New Hampshire, der det første primærvalget holdes i januar.

Hun, mannen Todd og datteren Bristol ble hilst med jubel da hun møtte opp på parkeringsplassen ved Pentagon der paraden startet, men mange andre var lite fornøyd med at hun så ut til å bruke paraden til å drive politikk.

- Om hun er her som en vanlig borger, er det fint, men ikke om hun kommer for å drive valgkamp eller tjene på det politisk, sa den 65 år gamle Vietnam-veteranen Sheldon Wagner.

Mer om amerikansk politikk: Mitt Romney gir seg ikke

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder