Svensk politi etter at familie forsvant: Drapsmistenkt kan ha rømt landet

En kvinne er forsvunnet etter bråk i en leilighet i Avesta i Sverige i helgen. Politiet tror hun ble drept av en mann i 40-årene.

Politiets teori er nå at han drepte kvinnen og tok med seg et barn, skriver Aftonbladet. Den mistenkte har en relasjon både til kvinnen og barnet, og er del av familien. De tror det antatte drapet fant sted lørdag 9. februar.

Hun er ikke sett siden.

les også

Hellerud-drapet for retten – tiltalte nekter skyld

Har endret teori

Først trodde politiet at det kunne dreie seg om om en kidnapping av kvinnen. Men etter å ha samlet informasjon tror de nå det er et drap som har funnet sted, til tross for at de ikke har funnet noe lik.

Ingen vet hvor han er for øyeblikket, skal man tro politiet. Men én teori de har er at han kan ha kommet seg til utlandet via Danmark.

– I etterforskningen gjør vi teknisk sporing av telefoner og lignende, hvilket gjør at vi finner anledning til å tro at mannen kan har forlatt landet, sier pressetalsmann for politiet, Tommy Lindh, ifølge Expressen.

Etterlyser hvit Nissan

Mannen er etterlyst internasjonalt.

Politiet etterlyser en hvit Nissan Juke, som skal være mannens bil. I tillegg gjennomsøker de ifølge vitner kjelleren med hund, mens store deler av huset er avsperret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder