Her er verdens styggeste hund

Dette er Sweepie Rambo - verdens styggeste hund. Kåret i konkurranse med en rekke andre stygge hunder i California fredag. Gjett om eieren Jason Wurtz er stolt.

Artikkelen er over tre år gammel

Han viser gjerne frem sin lille trofe-hund som vant konkurransen hvor utseende absolutt ikke er det viktigste - ihvertfall ikke i den forstand vi er vant til.

Sweepie Rambo er en kinesisk nakenhund, ifølge New York Times 17 år gammel, og blind på begge øynene.

Hun ble kåret under den årlige «World's Ugliest Dog Competition» fredag, hvor stygge sjarmtroll fra hele verden deltar.

Les gjerne denne også: Derfor elsker vi hundene våre

Eieren av vinnerhunden, Jason Wurtz forteller til ABC News at hunden egentlig var opprinnelig var en gave til hans eks-kone og at han etter at de gikk fra hverandre beholdt hunden av den grunn at hun ikke ville ha Sweepee Rambo rett og slett fordi, ja du gjettet riktig, den var så stygg.

ALLE GODE TING ER TRE: Tredje gang den kinesiske nakenhunden var med i konkurransen om hvem som er «verdens styggeste hund» stakk hun like godt av gårde med den gjeve prisen. Foto:

Dette er tredje gang Sweepee Rambo er med i konkurransen om hvem som er verdens styggeste hund - og det er ingen tvil om at alle gode ting er tre for den kiniesiske nakenhunden.

Fikk du med deg denne? Tysklands første dyre-restaurant møtes av sinte bjeff

Den kinesiske nakenhunden er i følge Wikipedia en miniatyrhund som man mener har oppstått i Kina, men som har en rasestandard som stammer fra Storbritania.

«World's Ugliest Dog Competition» vekker hvert år stor oppsikt langt utenfor Californias grenser. En lang rekke medier har de siste dagene brukt mye plass på å presentere de styggeste hundene - og da seieren var et faktum måtte Jason Wurtz stille opp til intervjuer med både engelske og franske TV-kanaler.

Da Wurtz meldte på Sweepie Rambo til konkurransen fremhevet han hundens «pels» og beskrev henne som en «ride or die chick» som rett og slett elsket å kjøre motorsykkel med sin eier.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder