NY SEX-SAMTALE: Anthony Weiner sa fra seg sin plass i kongressen i 2011 etter å ha sendt pikante bilder av seg selv til en rekke kvinner. I dag innrømmer 48-åringen at samtalene fortsatte også etter at han ga seg i kongressen. Foto: NTB Scanpix

Weiner innrømmer ny sex-samtale på nettet

For to år siden innrømmet politikeren Anthony Weiner (48) å ha sendt nakenbilder av seg selv til en rekke kvinner i USA. I dag dukket en ny samtalelogg med en uidentifisert kvinne opp.

Eivind Haugen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

For to måneder siden stilte Weiner til valg som ny borgermester i New York. Han uttalte da at det trolig ville komme flere bilder og samtalelogger fra kvinner han hadde hatt kontakt med.

Weiner var demokratenes store stjerneskudd før skandalen i 2011. Etter først å ha nektet for å ha gjort noe galt la Weiner alle kort på bordet på en pressekonferanse 6. juni, 2011.

LES OGSÅ: Radioprogram offentliggjorde angivelig penisbilde av Weiner

48-åringen innrømmet der at han hadde hatt «upassende samtaler» med minst seks kvinner både før og etter at han giftet seg.

Legger seg flat

Men mandag publiserte nettstedet The Dirt skjermbilder fra en samtale mellom Weiner og en uidentifisert kvinne. Samtaleloggen viste at samtalen var fra august, 2012, og det er også flere pikante bilder sendt fra Weiner.

- Jeg sa at det sannsynligvis ville komme flere bilder og tekstmeldinger, og i dag har det det. Som jeg har sagt tidligere: Det jeg gjorde var galt og sårende overfor min kone. Vårt ekteskap har hatt utfordringer som har vært langt vanskeligere enn at jeg trakk meg fra kongressen, sier Weiner i dagens pressemelding ifølge nettstedet Politico.

Saken fortsetter under bildet.

BAR OVERKROPP: Dette er et av bildene av Anthony Weiner som allerede er offentliggjort. Foto: AP

Ifølge den uidentifiserte kvinnen hadde hun og Weiner en affære som tok slutt forrige sommer.

LES OGSÅ: Penis-Weiner beklaget overfor Bill Clinton

- Noe av det som har kommet ut i dag er riktig, og noe er ikke riktig. Det er likevel ikke noen tvil om at det jeg gjorde var feil. Denne type oppførsel er ikke meg lenger. Jeg har beklaget overfor Huma, og er takknemmelig for at hun har tilgitt meg, sier han og legger til at han beklager overfor de han har sendt meldingene til.

La seg inn på «rehab»

Weiner sa fra seg sin plass i kongressen 16. juni, 2011. Han skal angivelig ha lagt seg inn på et behandlingshjem etter skandalen i 2011 for å fokusere på «å bli en bedre ektemann».

Saken fortsetter under bildet.

BILDET SOM STARTET SKANDALEN: Dette bildet sendte kongressmann Anthony Weiner til en 21-årig kvinne. Senere har det kommet fram at hun langt fra var den eneste som hadde mottatt fotos av politikeren. Foto: Skjermdump

Allerede siden 2010 har han samlet inn penger for å stille som borgermester-kandidat i 2013. I april i år ba han i et intervju med New York Times Magazine om at folk skulle gi ham en ny sjanse.

I mai annonserte han på YouTube at han stilte som borgermesterkandidat, og har toppet flere meningsmålinger siden da.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder