Nesten 50 meter dypt synkehull svelget gamle sikkerhetsbygg

Fredag kveld rumlet det i asfalten på den tidligere eiendommen til tyske sikkerhetsmyndigheter i Nordhausen. Midt mellom to bygninger åpnet et digert synkehull seg.

Publisert:

To atskilte og forlatte bygninger som tidligere tilhørte tyske sikkerhetsmyndigheter, ble delvis slukt da et digert synkehull åpnet seg brått i Nordhausen, ifølge Spiegel.

Treet forsvant: Synkehull midt i Drammen sentrum

Synkehullet, som også forsynte seg godt av de to bygningene, var mellom 40 og 50 meter dypt, sier talsperson for Nordhausen-distriktet Jessica Piper lørdag, ifølge den tyske avisen. Bygningene har lenge stått ubebodde, og ingen mennesker tok skade av naturfenomenet.

Området ble raskt avsperret og hullet fylt med vann. Statens institutt for miljø og biologi gjør fortsatt undersøkelser på stedet.

Et selskap som driver med frakt, har nylig tatt området i bruk. Deres kjøretøy vil bli fraktet ut av risikabelt område i løpet av lørdagen, skriver Die Welt.

Se bildene: Slik har synkehull rammet verden rundt

Jessica Piper opplyser også om at distriktet opplevde et synkehull i 2010, riktignok langt mindre i størrelsen, skriver Spiegel.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder