FLY: Ulykken skjedde i byen Turkey i delstaten Texas i USA. Foto: NTSB via FAA

Fly styrtet da pilot skulle avsløre babys kjønn

Det gikk ikke helt som planlagt da en pilot skulle avsløre kjønnet på en baby ved å slippe ut rosa vann i luften.

En babykjønnavsløring skal trolig være årsaken til en flystyrt som skjedde i Texas tidligere i september, ifølge en rapport fra National Transportation Safety Board (NTSB), USAs havarikommisjon.

Piloten, som skal ha vært en venn av de vordende foreldrene, skal ha manøvrert flyet i en lav høyde og dumpet i overkant av 1300 liter med rosa vann for å avsløre at en jente var på vei.

Flyet hadde imidlertid for lav hastighet og steilet, ifølge rapporten.

Ulykken skjedde i byen Turkey i delstaten Texas i USA. To personer var om bord da flyet styrtet. Piloten ble ikke skadet under hendelsen, men en annen passasjer fikk lettere skader.

Flyet skal kun ha vært beregnet for å frakte én person.

Fikk du med deg? Fly styrtet inn i hus i New Jersey

Selv om ingen av de to om bord ble skadet, fikk flyet flere skader på seg. Både flykroppen, høyre vingen og flyhalen ble skadet i ulykken.

Piloten har forklart at flyet, som er av typen Air Tractor AT-602, ikke har hatt noen mekaniske feil eller funksjonssvikt som kan ha forhindret normal drift.

Det er ikke første gangen en kjønnsavsløring går galt. I slutten av oktober ble en 56 år gammel kvinne drept da en familie lagde hjemmelaget rørbombe som skulle avsløre babyens kjønn.

Har du sett videoen av da et fly styrtet i Taiwan?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder