Kart

Drepte mannen som skal ha voldtatt henne og slepte ham etter bil

Den 32 år gamle kvinnen knivstakk og drepte det som skal ha vært hennes egen voldtektsmann, før hun festet liket til bilen og slepte kroppen gjennom hjembyen. Nå er kvinnen dømt til fengsel i ti og et halvt år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det var i 2015 at en 51 år gammel mann skal ha brutt seg inn i huset til Roxanne Peters og opptrådte truende overfor hennes datter. Mannen skal ha krevd sex med kvinnen få dager etter at han skal ha voldtatt henne, hvis ikke ville han skade datteren, skriver 9news.com.au.

Roxanne Peters, som da var 32 år, skal ha løpt til kjøkkenet og hentet en kniv, som hun brukte mot mannen, Grant Cassar.

Slept gjennom byen

Da vennene ikke ville hjelpe henne med å bli kvitt kroppen, valgte hun å slepe ham etter bilen. Kjøreturen gikk blant annet forbi den lokale politistasjonen i byen Capalaba øst for Brisbane.

Obduksjonen viste at 51-åringen var stukket 61 ganger med kniv, blant annet var han påført flere dype stikk i brystregionen.

Mannens mor sa i retten at hun aldri i verden kunne ha drømt om at noen kunne gjennomføre en så grusom handling.

– Den som hevder at tiden leger alle sår, har åpenbart ikke mistet et barn, sa mannens mor i retten.

les også

Fastlege fikk brev fra Sødermann: – Følte meg presset til å sette diagnoser

Kvinnen ble dømt til ni års fengselsstraff for drapet og 18 måneder for likskjending, melder News.com.au. Hun blir trolig prøveløslatt i 2020.

I følge 9news.com.au la dommeren vekt på raseriet kvinnen må ha følt overfor mannen, som retten slår fast hadde voldtatt henne før han ble drept:

– Det er på det rene at knivstikkingen skjedde i en situasjon der tiltalte var opprørt over hva avdøde hadde gjort mot henne og truet med å gjøre igjen, sa dommeren David Boddice.

Han kalte truslene mot kvinnens datter, den tidligere voldtekten og ydmykelsen hun ble utsatt for igjen, var en betydelig provokasjon mot den nå 35 år gamle kvinnen.

Dommeren trakk også fram kvinnens oppvekst i et miljø med seksuelle overgrep og vold i et rusmiljø, har bidratt til raseriet hun følte da hennes egen overgriper kom tilbake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder