PÅ LETING ETTER LIK: Den røde innsjøen har blitt hjemsted for flere groteske likfunn den siste tiden. Foto: Yiannis Kourtoglou

Kypros: Nytt grotesk likfunn etter en mistenkt seriemorder

Politiet fant søndag et femte lik de tror stammer fra en mistenkt seriemorder. Mannen skal ha jaktet ned kvinner av utenlandsk opprinnelse i tre år uten å bli oppdaget.

– En forråtnet kropp har blitt funnet. Den er ikke identifiserbar og blir tatt til likhuset for videre undersøkelser, sier en ikke-navngitt politimann på åstedet til Reuters.

Dykkere fant den døde kroppen i Kokkinopezoula-innsjøen, som er det samme stedet de gjorde det groteske funnet av kroppsdelene til en kvinne i en koffert.

Også dette liket skal ha blitt funnet i en koffert opplyses det om videre. Denne gangen skal det derimot være snakk om et barn, melder kypriotiske medier.

les også

Ferieøy rystes av seriemorder: Hevder å ha drept fem kvinner og to barn

Pluss content

MENNESKESKAPT: Kokkinopezoula-innsjøen er rød grunnet en kobbergruve like i nærheten. Foto: YIANNIS KOURTOGLOU / X06741

Den mistenkte mannen er en 35 år gammel offiser. Han har vært i varetekt i siden slutten av april, og skal ifølge politiet ha drept til sammen syv personer, hvorav to er barn.

Fire av de drepte antas å være fra Filippinene og en fra Romania. Morderen skal ha kommet i kontakt med dem over internett.

les også

«Pottemorderen»: Gjemte ofrene i blomsterpotter

Pluss content

Da han ble beskyldt for å ha drept en tredje kvinne fra Filippinene som var savnet, nektet han først straffskyld. Offiseren endret derimot forklaring senere og innrømmet drap på syv kvinner og jenter i løpet av tre år.

Politiet mener nå at de har to skriftlige innrømmelser fra mannen.

les også

Lik funnet i innsjø på Kypros – seriemorder mistenkes

Drapene har vekket sterke reaksjoner i landet, og på fredag fikk politisjefen sparken av landets president på grunn av for dårlig arbeid med saken. Tidligere har også justisministeren trukket seg som følge av det som har skjedd.

FRAKTER LIKET VIDERE: Det antatte barnet fraktes til et likhus hvor det skal undersøkes nærmere. Foto: STEFANOS KOURATZIS / AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder