KIDNAPPET: Salem Sabatka. Foto: Fort Worth Politiet

USA: Jente (8) kidnappet på åpen gate - mann arrestert

Åtte år gamle Salem Sabatka ble kidnappet foran sin egen mor på åpen gate i byen Fort Worth vest for Dallas i USA søndag morgen norsk tid. Nå er hun funnet i god behold, og en mann er blitt arrestert.

Rundt klokken 04 i natt meldte politiet i Fort Worth at de hadde fått melding om en savnet jente. En snau time senere slo de fast at det var snakk om en kidnapping.

Ifølge nyhetsbyrået BNO skal 8-åringen ha blitt dratt inn i en bil like etter klokken halv syv lokal tid.

Føren av bilen skal ha tatt kontakt med Salem og moren, før han dro 8-åringen inn i bilen sin. Moren skal ha forsøkt å dra henne ut, men skal ha blitt dyttet bort fra bilen, som forlot stedet i stort fart.

Noen timer senere melder flere amerikanske medier at jenta er funnet i god behold. Blant annet CNN. En mann er tatt i forbindelse med kidnappingen og satt i varetekt.

Politiet opplyste på en pressekonferanse natt til lørdag at de jaktet en mørk, firedørs sedan.

– Gjerningsmannen vi er på jakt etter skal være en skallet, svart mann, rundt 40 år. Jeg har også blitt fortalt at han har karamell-farget hud, sa en politibetjent til pressen.

Om det er denne mannen som nå sitter i varetekt, er ukjent.

Politiet har frigitt en overvåkningsvideo, som angivelig viser moren bli dyttet bort fra bilen, før den stikker fra stedet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder