KRASJET I GJERDE: Et passasjerfly har sklidd av rullebanen på LaGuardia-flyplassen i New York. Alle som var om bord er blitt evakuert, ifølge amerikanske medier. Foto:Kristina Grossmann,

Fly har sklidd av rullebanen i New York

Et Delta Airlines-fly har sklidd av rullebanen på LaGuardia-flyplassen i New York og krasjet inn i et gjerde.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Dramatiske bilder viser en rullebanen dekket av snø. Det har falt mindre enn åtte centimeter snø i New York da hendelsen inntraff, men vindkast, sludd og snøfall skal ha hindret sikten og gjort underlaget glatt, skriver NBS.

Alle forlot flyet ved hjelp av sklier og ble deretter brakt til terminalbygningen med busser. Ifølge amerikanske medier har enkelte pådratt seg lettere skader.

Om bord i satt det 125 passasjerer og fem kabinansatte. Flyet kom fra Atlanta i delstaten Georgia, da det skled av rullebanen under landing.

Det er nå satt i gang en etterforskning for å finne ut av hva som gikk galt. Ifølge en talsmann ved flyplassen skal flyet lekke drivstoff, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

I en Twitter-melding etter ulykken opplyste flyplassledelsen av rullebanene er stengt og at reisende bør være forberedt på forsinkelser og innstilte avganger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder