FORTUMLET: Lille Bean ble funnet av politiet i Cape May søndag. Eieren fant de kort tid etter at de delte et «mugshot» av mopsen på Facebook. Foto: Cape May Police Department

Mops på rømmen – politiet delte «mugshot»

Politipatruljen i New Jersey la ut et «mugshot» av den rampete mopsen Bean på Facebook. Kausjonen ble betalt i form av kjeks til redningsmannen.

Publisert:

– Dette er det som skjer når du rømmer hjemmefra, skrev politiet i Cape May, New Jersey på Facebook 15. juli.

les også

Unike mugshots: Dette er 1920-tallets svindlere og mordere

Pluss content
les også

Kjekkas-kriminell kan bli modell

Politimann Michael LeSage fant mopsen Bean i en hage i havnebyen Cape May forrige søndag. Til avisen The Star-Ledger of Newark fortalte politimannen at han i pågripelsen forsøkte å få Bean til å hoppe inn i politibilen, skriver AP.

Lest denne? Familie reddet av hund

Mopsens bein var imidlertid for korte, hvilket medførte at LeSage måtte løfte rømlingen inn i bilen.

REDNINGEN: Både redningsmann og rømling virket fornøyde etter løslatelsen. Bean tok seg en lur, mens LeSage mottok kjeks i finnerlønn. Foto: Cape May Police Department

Belønnet med kjeks

Etter at politiet delte bildet av hunden, tok det kun noen få timer før eierne tok kontakt og identifiserte henne som Bean.

les også

Expressen: Gunilla Persson tiltalt

Kausjonen ble betalt i form av kjeks til redningsmannen og kollegaene. Eieren Hadley Hubbard fra Baltimore i Maryland kunne i etterkant av løslatelsen informere om at Bean sov tungt etter søndagens eskapader.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder