PÅGREPET: «Spøkelset» viste seg å være Andrew Clyde Swofford. Foto: Guilford County Jails arrestfoto

Kvinne trodde det spøkte i leiligheten – fant mann i skapet

En kvinnelig universitetsstudent i North Carolina fant håndavtrykk på badet. I tillegg forsvant klær på mystisk vis.

Publisert:

Kvinnen, som i amerikanske medier bare er omtalt ved fornavn – Maddie – opplevde så mye uforklarlig i leiligheten sin i Greensboro at hun trodde det spøkte i hjemmet.

Kanskje var årsaken mer skremmende enn som så. Håndavtrykkene, ting som forsvant og merkelige lyder i veggen viste seg nemlig å ha en ganske «naturlig» forklaring. Sannheten kom for en dag sist lørdag.

– Jeg hørte så mye støy inne i garderobeskapet mitt at jeg trodde det var en vaskebjørn der inne. Jeg spurte ut i luften: «Er det noen der?». Og så var det plutselig en som svarte meg, forteller hun til lokalavisen Fox8 ifølge People.

– Å, jeg heter Drew, skal en mannsstemme ha svart.

Iført hennes klær

Det skal ha vist seg at Maddie hadde en samboer hun ikke visste om. 30 år gamle Andrew Clyde Swofford, som nå er pågrepet og sitter i varetekt, kan forvente å bli tiltalt på flere punkter. Mannen hadde rett og slett «flyttet inn» i skapet til den unge studenten.

les også

«Spøkelsesjakt» på Fredrikstad stadion

En ikke navngitt talsmann for Greensboro Police Department bekrefter hendelsen og arrestasjonen overfor flere amerikanske medier.

Maddie skal, før mannen kom ut av skapet, ha spurt ham om han kom til å skade henne. Det skal han ha avkreftet.

Hun skal febrilsk ha forsøkt å ringe alarmsentralen med Apple-klokken sin, uten å lykkes. Da hun merket at mannen begynte å dytte på skapdøren innenfra, turte hun ikke annet enn å slippe ham ut.

– Da så jeg ham – en mann, som var iført mine klær. Mine sokker. Mine sko. Og han hadde en bag full av mine ting, forteller hun.

Visste du? Tror det spøker på Eidsvoll

Kvinnen snakket rolig med ham, mens hun samtidig tekstet kjæresten sin. Den ubudne gjesten skal da ha spasert rundt i leiligheten, prøvd en av hennes hatter og sett seg selv i speilet. Han skal ha skrytt av kvinnens utseende og bedt om en klem. Det fikk han ikke.

– Han la aldri en hånd på meg, forteller hun.

Det er uvisst hvor lenge han har oppholdt seg i leiligheten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder