KREATIVT GJEMMESTED: Politiet i Texas har publisert disse bildene av amerikanske Ashley Cecilie Castaneda og det skarpladde våpenet hun hadde plassert i sitt eget underliv. Foto: WACO POLICE DEPARTMENT ,

USA: Kvinne gjemte ladet pistol i vagina

Denne amerikanske kvinnen gir ny mening til den gamle vitsen «er det en pistol du har i lommen, eller er du bare glad for å se meg?»

  • Eivind Lindkvist Johansen

Artikkelen er over fire år gammel

Den snodige hendelsen skjedde i Waco i den amerikanske delstaten Texas mandag kveld, etter at en politipatrulje fattet interesse for en bil i nærheten av en barneskole, melder NBC News.

Da politibetjentene undersøkte den mannlige sjåføren fant de 2,5 gram med det narkotiske stoffet metamfetamin gjemt under førersetet. Mannen ble pågrepet, men det skulle vise seg at det ikke bare var føreren som hadde gjemt unna ulovligheter.

I vesken til den kvinnelige passasjeren, Ashley Cecilia Castaneda (31), fant politiet flere digitale vekter og hele 29,5 gram metamfetamin.

På vei til arresten ga 31-åringen beskjed til en av politimennene om at hun hadde enda en hemmelighet: En ladd pistol gjemt inne i et av kroppens hulrom.

En kvinnelig betjent ble tilkalt til stedet for å ransake kvinnen på ny. Inne i Castanedas vagina fant politikvinnen en ladd Smith & Wesson kaliber .22 pistol.

Sett denne? Stoppet med vagina full av penger på Gardermoen

– Ekstremt farlig situasjon

«Våpenet hadde en kule i kammeret og et fullt magasin med kuler», skriver Waco-politiet på sin egen Facebook-side.

Begge er nå siktet for besittelse av narkotika. Castaneda ble i tillegg siktet for ulovlig våpenbesittelse.

– Folk har spurt oss om hvorfor vi går ut med denne informasjonen. Årsaken er at vi vil at alle skal vite at slike ting virkelig skjer, sier Patrick Swanton fra Waco-politiet til lokalavisen Waco Tribune.

– Dette var en ekstremt farlig situasjon for alle de involverte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder