SKULLE HYGGE SEG: Alexis Crosasso (17) var ute sammen med venner da gjerningsmannen kjørte en lastebil gjennom menneskemengden som var samlet langs strandpromenaden i Nice. Foto: Kyrre Lien VG

Nice-angrepet: Fortvilet far leter etter savnede Alexis (17)

16 ofre er ikke identifisert

NICE (VG) Frederic Crosasso vet fortsatt ikke hva som har skjedd med sønnen Alexis (17). Han frykter det verste.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

HÅPER PÅ SVAR: Frederic Crosasso (t.h) viser frem et bilde av sønnen Alexis (17), som har vært savne siden torsdagens angrep i Nice. Foto: Kyrre Lien VG

Familien har ikke hørt fra 17-åringen etter torsdagens angrep på Promenade des Anglais.

– Han skulle ha det hyggelig med vennene sine, sier faren Frederic Crosasso til VG.

Han har vært på sykehuset, men fikk beskjed om å henvende seg til pårørendesenteret i sentrum av Nice. Etter å ha levert bilder og annen informasjon om den unge gutten, kan han ikke gjøre annet enn å vente.

– Kanskje hadde han ikke med seg ID-papirene sine og ligger skadet et sted. Jeg vet ikke, sier Crosassos, som besøkte senteret sammen med 17-åringens bestefar lørdag kveld.

Mangler identitet

Snart tre døgn etter Nice-angrepet, er det fortsatt mange som leter etter sine kjære. På flere steder i byen har familie og venner hengt opp plakater med bilder av de savnede.

Alt om angrepet: Dette er ofrene

SAVNET: I havet av lys, hilsener og bamser på strandpromenaden i Nice, ligger et bilde av savnede Aldija Bouzaouit (42). Foto: Helge Mikalsen VG

I ett av blomsterhavene har familien lagt et bilde av Aldija Bouzaouit (42). Søndag bekrefter familien overfor VG at hun fortsatt er savnet.

«Letes fortsatt etter», står det under bildet av 42-åringen.

Franske myndigheter jobber på spreng med å identifisere ofrene etter angrepet, men mangler fortsatt identiteten til 16 av ofrene, ifølge nyhetsbyrået AP. En lege som jobber med å identifisere ofrene sier til VG at enkelte har så store skader at arbeidet tar tid.

Savnes av medstudenter

I en av gågatene i Nice har venner hengt opp plakater av tre unge menn fra Estland, Ukraina og Kaukasus.

PÅ STUDIETUR: I en av promenadens parallellgater har venner hengt opp bilder av tre utvekslingsstudenter som gikk på skole i Nice i sommer. Foto: Helge Mikalsen VG

De er utvekslingsstudenter som i sommer gikk på European Innovation Academy i Nice.

– Vi har ikke hørt noe fra dem siden angrepet, forteller en av medstudentene til VG.

Les også: Petter (23) så folk bli slukt under lastebilen

Etterlyses på sosiale medier

Mange har tydd til sosiale medier for å få hjelp.

https://twitter.com/nyny__22/statuses/754292352362110976

– Sønnen til Sophia Delormeaux leter etter moren sin. Hvis du vet noe, ta kontakt!, heter det i en melding på Facebook-siden «SOS NICE».

Her legges det også ut oppdateringer om de som er komme til rette. I natt ble det lagt ut en melding om at en kvinne og sønnen hennes på 11 år nettopp hadde kommet til rette.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder