DÅRLIG TIMING: Meksikanerne reagerer sterkt på at Vanity Fair kjører cover-sak på den nybakte amerikanske presidentfruen, dagen etter at Donald Trump signerte for byggestart på muren mot Mexico. FOTO:GQ/VANITY FAIR

Meksikanske Vanity Fair provoserer med Melania Trump på forsiden

Melania Trump på coveret av meksikanske Vanity Fair vekker harme i USAs naboland.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Torsdag kom februarutgaven av Vanity Fair på markedet i Mexico. På forsiden: Melania Trump som poserer foran en skål med juveler, på sølvgaffelen hun holder i hånden henger et smykke. Ifølge ABC News blir coveret ikke godt mottatt i USAs naboland.

Bladet kom i hyllene samme dag som den meksikanske presidenten, Enrique Peña Nieto annonserte at han ikke kom til å møte med Trump.

Tidligere denne uken signerte ektemannen, Donald Trump, en presidentordre som signaliserer byggestart av muren mot Mexico.

Mange meksikanere mener derfor det er dårlig timing av et av landets største motemagasiner å trykke den amerikanske presidentfruen på coveret.

Reaksjonene på Twitter er sterke, Latin Times har publisert noen av dem.

I denne månedens utgave: De beste plaggene når man skal deportere ulovlige innvandrere, hvordan knytte seg til fascismen, sexting fra CIA og mye mer, skriver en twitterbruker som kaller seg Maestro Durden.

Alicia Martin skriver: Vi forlanger at Vanity Fair ikke distribuerer bladet med Melania Trump på forsiden. Det er en hån og nedverdigende overfor Mexico.

Jeg oppfordrer deg til å være bevisst på den sosiopolitiske konteksten du møter oss med, skriver Alex Ourè.

Intervjuet er ikke gjort for Vanity Fair, men var på trykk i GQ i fjor vår. Conde Nast eier Vanity Fair og GQ.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder