POPULÆR: Etter et stort engasjement i sosiale medier, kom kyllingsandwichen på Popeyes tilbake på menyen i starten av november. Foto: Eric Gay / AP

Pågrepet for drap etter sandwich-bråk

Ifølge politiet eskalerte konflikten da en 28 år gammel mann angivelig snek i køen for en populær kyllingsandwich på en hurtigmatkjede i USA.

Det var i starten av november at Kevin Tyrell Davis (28) ble knivstukket og drept utenfor hurtigmatkjeden Popeyes i Oxon Hill i den amerikanske delstaten Maryland.

Ifølge politiet var bakgrunnen for den fatale knivstikkingen at 28-åringen skal ha sneket foran flere personer i køen, skriver NBC News.

Køen var laget spesielt for dem som skulle bestille en populær kyllingsandwich, som dagen i forveien hadde kommet tilbake på menyen etter en massiv kampanje i sosiale medier.

Mor tiltalt for drap på datter: Hevdet hun hadde uhelbredelig sykdom

Det hele endte med en krangel, som eskalerte og fortsatte på utsiden av lokalene, der 28-åringen ble knivstukket og drept.

– Det å vite hva som skjedde og at et liv ble tatt, det er vanskelig å sette ord på. Jeg kan ikke finne de rette ordene for å beskrive hva denne mannen gjorde mot dette uskyldige offeret, sa politiets talskvinne Jennifer Donelan til NBC Washington etter drapet.

Kidnappet kvinne funnet i ørkenen: – Etterlatt for å dø

Etter en klappjakt på gjerningsmannen, ble 30 år gamle Ricoh McClain pågrepet natt til torsdag norsk tid. Det er så langt ukjent hvordan han stiller seg til drapssiktelsen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder