ALLE MENNS MARERITT: Catherine Kieu (51) er tiltalt for å ha kuttet av ektemannens penis. Han kan aldri ha sex igjen. Foto: AP Photo/The Orange County Register

Mener Catherine (50) kuttet mannens penis i sjalusi

Mens ektemannen lå neddopet og bundet i senga, hevnet Catherine Kieu (50) utroskapet ved å fjerne mannens penis - for godt.

Artikkelen er over seks år gammel

Under rettssaken, som avsluttes denne uka i Long Beach, USA, har påtale- myndigheten påstått at penisen ble kuttet i sjalusi.

Kieu skal ha blitt forbannet da ektemannen ønsket skilsmisse for å bli sammen med ekskjæresten, som han hadde møtt i skjul.

Angrepet skjedde i 2011 og var godt planlagt.

«Du fortjener det!»

Tofu-måltiden hun serverte mannen til middag var blandet med sovemiddelet Ambien. Han ble raskt så trøtt at han gikk og la seg, til tross for at det fortsatt var lyst ute. Da han sluknet, bandt kona fast hender og armer til sengestolpene.

Hun hentet deretter en 25 centimeter lang kjøkkenkniv og satte seg tålmodig ned for å vente på at ektemannen skulle våkne. Han var fortsatt groggy da han kom til seg selv mange timer senere.

- Det føltes som om det var en drøm, som om jeg ikke var der, fortalte ektemannen i retten, ifølge lokalavisen Long Beach Patch.

- Hun dro ned buksene mine. Jeg forstod egentlig ikke hva som foregikk, fortsatte han.

- Jeg så ned og så noe av metall, sølvfarget og skinnende. Jeg forstod fortsatt ikke hva som foregikk. Jeg kjente at hun tok tak i penisen og ble overrasket, forklarte ektemannen.

Catherine Kieu hadde gjemt en diktafon under sengen som ble aktivert av lyd. Denne ble funnet av politiet og opptaket ble lagt frem som bevis i retten.

Juryen fikk dermed høre hvordan hun roper: «Du fortjener det! Du fortjener det! Du fortjener det!», mens hun kutter ham nedentil.

- Jeg kjente en veldig skarp smerte da hun kuttet av meg penisen. Etterpå kastet hun den på teppet ved siden av sengen. Smerten var uutholdelig, men det ble bedre så jeg må ha gått inn i sjokk på et tidspunkt, sa ektemannen i retten.

MUGSHOT: Slik så Catherine Kieu (51) ut da hun ble pågrepet i 2011. Foto: AFP

Han bekreftet at dette er alle menns mareritt.

- Hun drepte meg den dagen, sa han foran juryen.

Brukte kjøkkenkverna

Mens han forsøkte å løsne tauet rundt håndledda med tennene, hørte han avfallskverna starte på kjøkkenet. Catherine Kieu kjørte penisen to runder i kverna, slik at det ble umulig for legene å sy den på igjen.

- Jeg kan aldri ha sex igjen. Operasjonen handlet om å gjøre det mulig for meg å gå på do, fortalte ektemannen i retten.

Kvinnens forsvarer brukte mye tid på å overbevise juryen om at hun er traumatisert som følge av oppveksten i Vietnam under krigen og gjentakende voldtekter utført av en slektning.

- Dette er en tragisk sak for alle parter... Spesielt tragisk for Catherine Kieu, hevdet forsvareren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder