Se dokumentar: Terrordagenes helter og ofre

UTENRIKS

I fjor ble Storbritannia rammet av fire brutale terrorangrep. Unike bilder og vitnesbyrd fra ofre og pårørende forteller rystende historier fra innsiden. Da foreldrene til Lily (8) fant henne med et stort hull gjennom ryggen, var de sikre på at datterens liv var tapt.

Betalt innhold
  • VG+
Publisert: Oppdatert: 31.08.18 16:11

På kort tid ble Westminster, Manchester Arena, London Bridge og Finsbury Park åsteder for terroristers ugjerninger. Denne dokumentaren er historien om de fire dagene som rystet Storbritannia, og hvordan hvert angrep vekket frykt om hvor det neste ville komme. Det er også en historie om de forskjellige skjebnene, der vanlige mennesker blir uskyldige ofre, fordi de er på feil sted til feil tid.

VG har kun rettigheter til å vise «Four Days That Shook Britain» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se filmen hvis du befinner deg i utlandet. Filmen har aldersgrense 15 år.

Se flere dokumentarer her.

Gi oss tilbakemelding på denne artikkelen.Gi tilbakemelding!Gi tilbakemelding!

Vinn Gull i VG+

Dagens kode: GULL525

Send SMS med koden til 2424. Tjenesten koster 1 kr.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan kontakte deg på SMS med relevant informasjon om konkurransen «Finn Gull i VG». Les mer om konkurransen her »

Her kan du lese mer om