DØDE ONSDAG: En 16 år gammel jente ble knivstukket på Warren Fitzgerald High School onsdag, og døde senere av skadene.
DØDE ONSDAG: En 16 år gammel jente ble knivstukket på Warren Fitzgerald High School onsdag, og døde senere av skadene. Foto: Max Ortiz / Detroit News via AP

Knivdrepte medelev (16) i Detroit – politiet mistenker kjærlighetsmotiv

UTENRIKS

En 16 år gammel jente døde onsdag etter å ha blitt knivstukket av en 17 år gammel medelev. De skal ha datet samme gutt, og politiet mener sjalusi kan være motivet bak.

Publisert:

Onsdag morgen lokal tid rykket politiet ut til Warren Fitzgerald High School i Detroit etter at en tenåringsjente ble knivstukket i klasserommet av en 17 år gammel jente. Begge var elever ved skolen.

16-åringen ble fraktet til sykehus med kritiske skader, og ble en time senere erklært død. 17-åringen ble pågrepet på stedet og satt i varetekt. Hun skal ha brukt en kjøkkenkniv mot den 16 år gamle jenta. 16-åringen skal ha blitt stukket to ganger i brystet, skriver CBS.

Nyhetsnettstedet skriver at politiet mistenker at hendelsen skal være på bakgrunn av at den drepte hadde innledet i et forhold med 17-åringens ekskjæreste.

Ifølge politidirektør i Detroit, William Dwyer, skal den mistenkte ha vært opprørt og forstyrret etter å ha blitt dumpet, før han begynte å date den 16 år gamle jenta. Politiet tror dette skal være motivet bak drapet.

– Dette er virkelig en tragedie. Det virker som om det er en feide mellom to studenter, og vi etterforsker for å finne ut hvorfor dette skjedde, sier Dwyer.

Ingen av elevene skal ha vært i tidligere konflikter. Politiet ønsker å sikte 17-åringen for drap.

Skolen vil bli holdt stengt torsdag, men er åpen for elever og foreldre som ønsker støtte fra fagpersonell.

Her kan du lese mer om